Forside > Læder sandaler KOTOFEY børn, børn, sko, baby til sommer ortopedic anatomiske 322120-22 til pige

Læder sandaler KOTOFEY børn, børn, sko, baby til sommer ortopedic anatomiske 322120-22 til pige

kr266.31

  • Mærke: KOTOFEY
  • Oprindelse: RUC(Oprindelse)
  • Køn: Piger
  • Sæson: Sommer
  • Aldersgruppe: 4-6y
  • Øvre Materiale: Læder

Komfortable sandaler med lukket næse.Den model er helt lavet af ægte læder.Den ydersål af injektion metode til fastgørelse er let og fleksibel, har en anatomisk form af sporet, gentagne bøjninger af buen af foden.Takket være dette, benene vil føle sig godt tilpas hele dagen.To remme med Velcro gør, at du nemt sko og fjerne sandaler, og sikrer en ideel pasform på foden.Bløde manchetter skaber komfort, når du går og forhindrer at gnide barns ben.Modellen er indrettet med et print i form af stjerner.Mærke: Kotofey Køn: Piger Farve: Lyserød Sæson: Sommer Øvre materiale: Нат.læder Materiale подклада: Нат.læder Sål materiale: Pu Fuldstændighed: 2 i fremstillingslandet: Rusland størrelsesområde: 3 lille-skole, børnehave, Item Producent: 322120-22

Sko af det russiske mærke med levering fra Rusland!

Gratis forsendelse

Vi leverer via russisk Post, told vil være kendt på tidspunktet for afgivelse af en ordre.

For Moskva, St. Petersborg og Nisjnij Novgorod, vi har Kurer levering.

Forsendelse med post

1. alle vores varer før afsendelse er kontrolleret omhyggeligt.Vi indsamler og omhyggeligt pakke din ordre på den kortest mulige tid.I løbet af ferien, en lille forsinkelse er muligt.

2. Bemærk korrekt udfylde navn, navn og efternavn af modtageren, samt leveringsadresse.

3. hver ordre har tracking nummer.Vi vil sende det til dig i 2-4 dage efter sender ud.

Betaling

1. betaling er mulig ved både online betaling via Visa, MasterCard og verden kort, og når du modtager et kort eller kontant.

2. i tilfælde af forudbetaling, er du nødt til at betale for den ordre inden for 48 timer af sin bekræftelse.

3. vi er en officiel butik, så du vil helt sikkert modtage en check om betalingen.

Vende tilbage merchandise

Hvis vores produkt ikke passer dig eller ikke passer til den størrelse, vi er klar til at tage det tilbage inden for 7 dage fra modtagelsen.Bemærk venligst, at den / de returnerede sko skal være ubrugte, med bevarelse af alle etiketter, labels og mærkevarer emballage.

Garanti for produktet fra producenten 30 dage fra købsdatoen eller fra datoen for starten af sæsonen, afhængigt af hvilken dato, der kom senere.

Tips

1. til bestemmelse af størrelse, Bedes du måle stoppe af vores anbefalinger.Barnet vokser hurtigt, så måle foden før hvert nyt køb.

2. farven på produktet kan afvige en smule fra den ene præsenteres på webstedet, de farvegengivelse slip afhænger af den skærm indstillinger på den specifikke enhed.

3. hvis du har problemer med at få den ordre, bedes du kontakte os.Vi vil helt sikkert hjælpe dig!

Hvis du kan lide kotofey, Tilføje os til dine foretrukne butikker.

Så vil du være den første til at vide om vores nyheder og rabatter!

Længde indersål for model 322120-22 sommer sko Sko størrelse 25 26 27 28 29 Indersål, længde, CM 16.5 17 17.5 18.3 19

Det er nødvendigt at overveje, at indersålen er altid lidt større end foden på den fysiologiske ydelse (ca 5 mm), tillæg til væksten af foden (5-7 mm mm

Alle børnesko mærke "kotofey", der blev præsenteret i vores butik, kommer direkte fra producenten.Derfor tilbyder vi dig en bred vifte af varer af høj kvalitet og til Demokratiske priser.Mottoet "kotofey": de rigtige sko fra de rigtige materialer!Alle modeller er designet i tæt samarbejde med Ortopædi, som gør vores sko rigtige for dannelsen af en baby fod.I vores sko, som du kan være sikker på, at ben for dine børn udvikle sig korrekt, og barnet er komfortabel og behagelig.

Vi vil være glade for at se dig på de sider af vores butik!

Tags: pige sko, børne sneaker, barn sko, boot barn, boot pige, boot børn, børn sko, boot barn, børn, sko til pige, børn sneaker.

Relaterede varer: