Forside > Vintage Runde Sorte 42mm Ren Titanium Metal brillestel Fuld Rim nærsynethed Briller -125 -150 -300 -600

Vintage Runde Sorte 42mm Ren Titanium Metal brillestel Fuld Rim nærsynethed Briller -125 -150 -300 -600

kr165.19

  • Køn: Unisex
  • Mærke: BETSION
  • Brillerne Tilbehør: BILLEDER
  • Mønster Type: Dyr
  • Element Type: Brillerne Tilbehør
  • Ramme Materiale: Titanium
  • Model-Nummer: B8731

Vintage Runde Sorte 42mm Ren Titanium HARRY POTTER Metal brillestel Fuld Rim nærsynethed Briller -250 -125 -300 Materiale: Ren Titanium

Farve:Sort

Linse størrelse:42mm

Broen:24mm

Templet:141mm

Lodret:42mm

Rammebredde:125mm

Før du køber denne vare,bedes du gøre sikker på, om dette billede passer til dig,oplysninger om måling check venligst slag diagram.

Om os

Vi har været til salg siden 2010 og er beliggende i Kina.Vi specialiserer os på mode produkter.Vores mål er at give en konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, hurtig levering, og god kundeservice til vores kunder.

Hvis du ønsker flere valgmuligheder,kan Du besøge vores butik.Forsendelse

* Varer vil blive afsendt i 3 hverdage efter modtagelse af betaling.

* For de kunder fra USA,storbritannien,Australien og Canada,Elementer vil blive sendt via e-pakke fra Kina med tracking,normalt tager det 7-15 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

*For de kunder, fra de fleste lande,det tager normalt 15-40 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

* Vi sender varer efter din adresse, så sørg for, at du modtager adresse, før du køber.

* Hvis køberen har ikke modtaget de varer efter den tid, som vi har lovet, bedes du kontakte med os, inden de forlader feedback eller øge en eventuel tvist.

Hvis købere har brug for HURTIG FORSENDELSE, behager kontakt med os, og dette behov for en ekstra betaling for porto.Salgs-Vi ønsker, at din online shopping oplevelse at være risikofri.Vi tror du vil elske vores merchandise og forstå, at det er til tider svært at købe en vare uden faktisk at være i stand til at føle det, af denne grund og som en del af vores 100% tilfredshed garanteret eller dine fuld tilfredshed eller pengene tilbage .Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du blot sende det tilbage til os inden for 14 dage efter modtagelsen og få en fuld refundering af købsprisen (oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke) eller bytte.Alt vi beder om er at du e-mail os for et returnerings fuldmagt nummer.Sørg for, at varen er i samme stand, som du modtog den.Kontakt os, Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os via besked.

Tags: guld rim briller, retro fuld rim briller, færdig med fuld rand briller, sort rand glas, sort rand store briller, mode fuld rim eye briller, full frame nærsynet briller, metal fuld rim briller, børn fuld rim briller, sort horn rim briller.

Relaterede varer: