Forside > Dog Slikning Pad Katte Langsom Mad Skåle Pet Fodring Mad Skål Sikkerhed Silikone Dog Fodring Slikke Pad Dog Langsom Foderautomater Behandle Dispensin

Dog Slikning Pad Katte Langsom Mad Skåle Pet Fodring Mad Skål Sikkerhed Silikone Dog Fodring Slikke Pad Dog Langsom Foderautomater Behandle Dispensin

kr9.53

  • Størrelse: 187*187*7mm
  • Navn: Silikone Slow Food-Pad til Hunde
  • Element Type: andre
  • Type: Hunde
  • Materiale: andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Der Gælder Dog Race: Universal
  • Mærke: Peitten

Bullet Punkter:

1、1. Sikkert materiale: hunden slow food puden er lavet af silikone-harpiks, som er ikke-giftige, og vil ikke påvirke sundheden for dine foretrukne kæledyr.Sunde, sikker, ikke-giftig, holdbar, blød, sammenfoldelig, aldrig deforme og nem at bære.

2、2. Unikt design: Der er 49 kraftige sugekopper på bagsiden af hunden slikke pad, som kan sættes fast på en glat og ren overflade.Hunde og katte kan lide at slikke overfladen af denne pad.Ujævnhed i udformningen af lækage overfladen, kan forhindre, at foderet spredes, og den pude, der ikke vil glide.

3、3. Fremme sund kost: Vores unikke plade design effektivt reducerer spise hastighed på kæledyr og reducerer risikoen for at spise mindre og overspisning.Denne pet slikke pad kan anvendes som en interessant erstatning for slow food-pads til hunde i nogen tid.

4、4. Nyde badning tid: slow food-måtten kan gøre kæledyr slappe af under badning eller grooming.Bare drys jordnøddesmør eller pet-godkendt snacks på måtten, og derefter holde den på badekarret, counter eller glat overflade.Pet kan tage et bad let og sjovt.

5、5. Nem at rengøre: hunden slikning pad er meget let at rengøre.Det kan være let at vaske under rindende vand med en hårdt håret børste og er nem at tørre.Det er en lille og let at bære slikning pad til kæledyr.Let at medbringe på rejse.

Funktioner:

1. Sikkert materiale: hunden slow food puden er lavet af silikone-harpiks, som er ikke-giftige, og vil ikke påvirke sundheden for dine foretrukne kæledyr.Sunde, sikker, ikke-giftig, holdbar, blød, sammenfoldelig, aldrig deforme og nem at bære.

2. Unikt design: Der er 49 kraftige sugekopper på bagsiden af hunden slikke pad, som kan sættes fast på en glat og ren overflade.Hunde og katte kan lide at slikke overfladen af denne pad.Ujævnhed i udformningen af lækage overfladen, kan forhindre, at foderet spredes, og den pude, der ikke vil glide.

3. Fremme sund kost: Vores unikke plade design effektivt reducerer spise hastighed på kæledyr og reducerer risikoen for at spise mindre og overspisning.Denne pet slikke pad kan anvendes som en interessant erstatning for slow food-pads til hunde i nogen tid.

4. Nyde badning tid: slow food-måtten kan gøre kæledyr slappe af under badning eller grooming.Bare drys jordnøddesmør eller pet-godkendt snacks på måtten, og derefter holde den på badekarret, counter eller glat overflade.Pet kan tage et bad let og sjovt.

5. Nem at rengøre: hunden slikning pad er meget let at rengøre.Det kan være let at vaske under rindende vand med en hårdt håret børste og er nem at tørre.Det er en lille og let at bære slikning pad til kæledyr.Let at medbringe på rejse.

Specifikation:

Navn: Silikone Slow Food-Pad til Hunde

Størrelse: omkring 187*187*7mm/7.36*7.36*0.28 i

Packing Liste:

Pet Slow Food Mat*1

Bemærk:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: hunden slikke mat, - arkføderen langsom, stor kat vand springvand, hunden slikke pad, licki mat, led kat vand springvand, stammen måtte dog kia, metal-kat vand springvand, hunde slikke mat, kattefoder.

Relaterede varer: