Forside > Mobiltelefon Holder Til Cykel Silikone For Motorcykel Eller Cykelstyr Til IPhone Og GPS-Enhed

Mobiltelefon Holder Til Cykel Silikone For Motorcykel Eller Cykelstyr Til IPhone Og GPS-Enhed

kr12.08

  • Velegnet Til: Mountain Bike
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Farve: black, grå (valgfrit)
  • Materiale: silikone

Funktioner:

1. Holdbar og Sikker: Lavet af premium silikone i Modsætning til plastic cykel telefonen mount, som er virkelig klodset og nem at bryde, denne fleksible telefon vugge klemme absorberer alle stød, da det forhindrer telefon fra ridser på overfladen.

2. Bicycle Mount: Elastisk Silikone Bands Fast Holde Alle Smartphones Med skærmstørrelse 4.0 "6.0": til iPhone X / 8/8/7/7/6 Plus / 5/5 S / 6 / 6S, for Samsung Galaxy S8 / S7 kant / S7 / S6, LG G5 / G4, Pixel osv.

3. 360 Graders Rotation: Frit justere din telefon til en vinkel i forhold til dine præferencer, Giver maksimal fleksibilitet i visning af din mobiltelefon og spore kilometertal, tid eller kort under kørslen.

4. Installation på få Sekunder:silikone bælte gør det så let at tilslutte eller frakoble enhver størrelse styret.Montering er som at sætte på et ur.

5. Alsidige Design: Med justerbare band, der passer til enhver stil og størrelse på cykel, motorcykel, scooter, styr, klapvogne, og indkøbsvogne!Hands-free når som helst, hvor som helst.

Beskrivelse:

Denne mobiltelefon holder er lavet af holdbart materiale, og meget nem at installere.Det er meget velegnet til montering på cykel-for at placere en mobiltelefon.

Specifikationer:

Materiale: Silikone

Farve: sort, grå (valgfrit)

Velegnet til: mountainbike

Pakke Inkluderet:

1 pc* Mobil Telefon Holder

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr herre tilfælde lion.

Relaterede varer: