Forside > Newe Akryl Fugle-Arkføder Med Hængende Kæde Udendørs Gennemsigtig Fugle Mad Max Anti-Spray Mad Max Hængende Fugle-Arkføderen

Newe Akryl Fugle-Arkføder Med Hængende Kæde Udendørs Gennemsigtig Fugle Mad Max Anti-Spray Mad Max Hængende Fugle-Arkføderen

kr61.78

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Ikke-automatisk
  • Type: Fugle
  • Materiale: andre

Newe Akryl Fugle-Arkføder Med Hængende Kæde Udendørs Gennemsigtig Fugle Mad Max Anti-Spray Mad Max Hængende Fugle-Arkføderen Beskrivelse:

Funktioner:

1.Materialer af høj kvalitet.Lavet af slidstærkt høj kvalitet robust acryl.Er det ikke bliver gule og forbliver uændrede i løbet af regelmæssig rengøring.

2.Nem at rengøre og fylde.Der er ingen grund til at fjerne den hele fugle-arkføderen.Bare lad skuffen glide ud til at fylde og rengøre det uden at blive beskidt!Der er drænhuller i bunden, så der er ingen grund til at bekymre sig om frø bliver våd og mugne.

3.Transparent akryl design.Perspektivet design muliggør en klar observation af fugle, der fouragerer.Du kan forberede morgenmad derhjemme, arbejder ved dit skrivebord eller nyde fugle at se, når du vågner op i morgen.Observere deres vaner, lytte til og synge, og opleve samspil mellem arter, du aldrig havde forestillet sig.

4.Nyd det sjovt i naturen.Dette er en afslappende og sjov oplevelse, velegnet til børn og ældre, og selv familie kat.Blot et par inches væk, familien kan nyde fugle at se og nyde familien sjovt, mens du slapper af.

5.Semi-lukket design.Den semi-lukket-arkføderen vil beskytte frø fra regn og vand, og vil vare i mange år.

Bemærk:

Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling

Beskrivelse:

Produkt Navn: Vinduet Fugle-Arkføderen/Fugle-Arkføderen/Udendørs Fugle-Arkføderen

2.Størrelse: 12.7 cm*7,5 cm*12.7 cm Produkt vægt: 145g

3.Materiale: Akryl

Hvordan du installerer?

Det første skridt er at vælge et vindue med udsigt, hvis du er tilfreds med og rense glas.

Trin 2 Tilslut sugekop til vinduet, og tryk på midten af sugekoppen til at gøre det klæber fast til vinduet.

Trin 3 Når din bakke er fuld og hang, bare læne sig tilbage og vente på, at din første besøgende.

I tillæg til at skylle med vand, du kan også hurtigt tør overfladen med et vådt håndklæde eller børste til at fjerne snavs eller vand pletter.Pakken Indeholder:

1*Bird feeder

Tags: yz85 pude.

Relaterede varer: