Forside > Silikone Dør Knop Dække sugekop Mat Tykkere Anti-kollision Solid Farve For Baby Væggen dørhåndtag Handske Hjem

Silikone Dør Knop Dække sugekop Mat Tykkere Anti-kollision Solid Farve For Baby Væggen dørhåndtag Handske Hjem

kr8.45

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Syntetisk Læder
  • Materialer: silikone
  • Model-Nummer: Dør Håndtag Dækning

Beskrivelse:

Vigtigste Funktioner

Sikkerhed Dør Håndtag Dækning

Lavet af høj kvalitet silikone, vandtæt, quick-tørring, ikke let at deformere efter at klemme.Let at installere de fleste L-formet håndtag.Det er sikkert at bruge og føles blød og behagelig.

Anti-kollision Og Anti-statisk

Den opgraderede cover har en vægtykkelse på 3,5 mm, som effektivt kan børn og ældre fra skader.Det kan også reducere statisk elektricitet, der genereres af udsatte dør håndtag i vinter.

Sugekoppen Design

Sugekoppen på bagsiden af coveret kan bruges til at suge væggen for at undgå rystelser, når du åbner døren, effektivt at absorbere støj, og giver dig en rolig sove-og office-miljø.

Nem At Installere

Den forreste halvdel-åbne design muliggør installation i et minut.Du kan anvende hand cream (fedt) på dørhåndtaget til at reducere friktion af silikone og gør installationen mere arbejdsbesparende.

Fashionable Udseende

Hjerte-formet udseendet er moderne og søde, med en bred vifte af farver at vælge fra, der er egnet til at matche forskellige stilarter i hjemmet.

Specifikationer:

Materialer : Silikone

Produkt Vægt :58G

Produkt Størrelse(L x W x H) : 15 × 10 × 5cm / 5.9 x 3.9 x 2inches

Relevant Størrelse :dørhåndtag inden for 13 x 2.6 cm / 5.12 × 1.02 cm

Farve :Gul/Grå/Mørk Grøn/Brun/pink

Pakke Inkluderet:

Anti-kollision Silikone Cover til dørhåndtag × 1

Tags: sækkestol xl, kunst, art wall, indretning moderne hjem, luft luftfugter for batteri, plakat væggen, indretning til hjemmet, indretning soveværelse, haven og hjem, indretning hjem.

Relaterede varer: