Forside > Inno-Brand 60 moderne elektrisk pejs wifi elektrisk pejs

Inno-Brand 60 moderne elektrisk pejs wifi elektrisk pejs

kr19 576.02

 • Type: Ethanol Pejse
 • Funktion-3: alarm system
 • Funktion-5: Tunge ryste sensor
 • Funktion-4: Elektronisk varme detektorer.
 • Installation Type: Indsæt
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Funktion-1: Automatisk tænding/slukning/brændstof opladning
 • Brug: Indendørs
 • Farve: sølv, Sølv eller Sort
 • Funktion-2: Co2-Sikkerhed infrarød detektor
 • Model-Nummer: ILFP-SR60-W
 • Størrelse: 1524mm L x 193mm W x 168mm H
 • Brændstof: bio ethanol
 • Certificering: CE
 • Spænding: 110V~250V
 • Garanti: 3 år

Bio-ethanol pejs

Opr en Focal Væggen i din stue

Fordele af Ethanol Pejs 1. Let at installere.Ingen strøm.De fleste giver DIY installation, hvilket sparer pris på installationen. 2. Udluftning er ikke nødvendigt, hvilket minimerer interiør varmetab. 3. Ingen flue converses indvendige rum og giver byerne boliger eftermonteres med pejs lettere end med en traditionel pejs. 4. Brænder klart 5. Nem at betjene 6. Lav vedligeholdelse, ingen aske, chimney rengøring, eller voluminøse fast brændsel til at stable og opbevare. 7. Miljømæssige effekt er lav, ingen dampe eller røg, bruger vedvarende ressourcer som fue l.

1.Vi sætter en ære i ikke blot et stort udvalg af ethanol pejse, men også med kundeservice, der er second to none. 2.Hvert produkt, vi giver 3 års garanti, der forlader gøre vores kunder, der ikke efter-salg bekymringer. 3..Smart ethanol firelaces er designet til at være nemt installeres og betjenes.Uden behov for en trækkanal eller rørtilslutning. 4..Vores fabrik er udstyret med state-of-the-art produktion teknologier og faciliteter, og som anvender førende i verden, og-processer i produktionen. 5..Endvidere vores fabrik overholder højeste kvalitetssikring og-kontrol praksis sammen med produktions-og testudstyr for at sikre, at alle, der er fremstillet element bredbladet fabrikken er i perfekt orden.

FABRIKKENS PRODUKTION

FAQ HVAD ER BIO-ETHANOL BRÆNDSTOF?

Bio Ethanol Brændstof, der er afledt af majs, derfor hvilket gør det til en bæredygtig energikilde.Den eneste resterende emissioner ved afbrænding af bio-ethanol er kuldioxid og vanddamp.ER BIO-ETHANOL, VÆRDIBOKS TIL INDENDØRS BRUG?

Ja.Du vil ønsker at følge vejledningen for hver model instruktioner med hensyn til montering etc.HVOR SKAL JEG DRIVE MIN PEJS?

Du skal blot udfylde den brænder med Bio Ethanol Brændstof og lys.Aldrig tilføje brændstof, når det er tændt.HVORDAN GØR JEG FOR AT "SLUKKE" MIN PEJS?

Hver pejs er lidt anderledes.I de fleste casesthe brændstof skuffe har et låg til at dække åbningen.Brug det værktøj, der findes til at lukke låget på brændstof skuffen for at slukke flammen.Når du lukker låget dig med at fjerne levering af ilt, som slukker flammen, der svarer til et stearinlys.HVORDAN KAN JEG JUSTERE FLAMMEN?

Jo større åbning af låget for de større flamme.Justere opeing at skabe størrelsen af flammen du er på udkig efter.

Hvilken Type Overflade kan jeg Montere min Væg, Pejs på?

Til vægmontering modeller, kun montere dem på en stabil, flad, lodret væg overflade.Du kan montere det mod mursten, gips, sten, fliser, og tapetserede vægge.Ikke montere den på væggen med et stof eller en klud, der dækker.Nogle modeller kan være forsænket ind i en mur.HVAD ER MISFARVNING PÅ RUSTFRIT STÅL?

Den varme, der produceres ved brand kan forårsage misfarvning til brændstof bakke og låg.Udvidet og konstante brug af din pejs kan føre til mindre mat og misfarvning af pejs sig selv, men kan nemt renses ud.HVORDAN RENGØR JEG MIN BIO ETHANOL FIREPALCE?

Sørg for, at alt brændstof er helt brændt før rengøring af brænder.Brændere kan rengøres med rustfrit stål med støvsuger og en fugtig klud.Eller du kan vaske det af med sæbe i varmt vand fra hanen.Tør det helt efter vask.Fordi de brænder konstant udsættes for varme, det er normalt, rustfrit stål for at skifte farve over tid.HVOR MEGET VARME, VIL MIN PEJS PRODUCERE?

Bio Ethanol pejse ikke har brug for ventilation, der betyder, at al den varme, der vil bo inde i rummet, hvilket gør den mere effektiv.Du kan finde BTU specifikation for en bestemt model på sine produkter side.HVOR LANG TID VIL MIN PEJS, DER BRÆNDER FOR?

Hver pejs er forskellige i mængden af brændstof, at det vil holde. 1,5 Liter brændstof vil vare 5 Timer.VIL DER VÆRE NOGEN LUGT FRA BRÆNDSTOF?

Nej, ethanol lugter ikke når at brænde.Det lugter af alkohol i sin rå tilstand, og vil give en svag lugt lige efter, at flammen er slukket ligner da et lys går ud.

Tags: elektrisk pejs indsæt, elektrisk pejs varmelegeme, smoant, elektrisk pejs væggen, kunstig pejs, israel, flammen varmelegeme, pejs til væg, pejsen varmer, fireplace mantel.

Relaterede varer: