Forside > Mosquito Coil Holder Klassisk Design Metal Udendørs og Indendørs Dobbelt Formål

Mosquito Coil Holder Klassisk Design Metal Udendørs og Indendørs Dobbelt Formål

kr58.35

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Mosquito Coil Holder Klassisk Design Metal Udendørs og Indendørs Dobbelt Formål

[Stærkere Materiale med Varme-Isoleret ] mygge-coil indehaveren er lavet af metal og ikke let kan klappes sammen.Med fortykket materiale, det er også varme-isoleret, brand-sikret, så det er meget sikkert at bruge, er ikke let at fange brand og sikkert for børn.

[Hul Mønster med Låg Design] Masser af hule design på overfladen af mygge-coil brænder betyder, myg spole røg kan være jævnt fordelt og fordelt inden for området.Sammen med et cover der gør at de holder længe varige og holdbare.

[Ikke-glide Design med Håndtag] Med tre vedlagte punkter på bunden af den afvisende coil holder, det er brugervenligt og kan være placeret fast overalt, fra indendørs til udendørs.Med et håndtag, kan det være meget praktisk at blive gennemført.

[Udlæg i en Metal Sheet] Der er en metalplade inde i spolen holder, som gør det let at placere enten myg bredbånd eller røgelse.Også, aske kan let bortskaffes bagefter.

[Klassiske Design] Denne holder, kan det være multi-funktionelle, som en myggebalsam coil holder, røgelse coil holder, selv som en art dekoration på bordet.Diameteren af myg coil indehaveren er stor nok til at sætte de fleste af bredbånd på markedet.

Specifikation: runde

størrelse:15.5x7cm

Materiale:jern

farve:Bronze/Sort

Pakkens Indhold:

1 x Brænder Indehaver

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: armbånd myg, mosquito røg, mosquito spiral, dræbe myg, insekt-myg, for myg, mosquito killer, anti insekt, anti myg flyve, ant fælde.

Relaterede varer: