Forside > Cykel Reparation Værktøjer Æsken Cykel Reparationssæt Bærbare Dæk Fastsættelse Kit Taske Med Dæk Pumpe Dæk Rør Lapper Cykel-Fix Værktøj

Cykel Reparation Værktøjer Æsken Cykel Reparationssæt Bærbare Dæk Fastsættelse Kit Taske Med Dæk Pumpe Dæk Rør Lapper Cykel-Fix Værktøj

kr93.56

  • Cykel Reparationssæt: cykel patch-kit, cykel-fix tool kit
  • multifunktion, praktisk, holdbar: Høj kvalitet, Praktisk
  • Cykel, Cykler: Udendørs Cykling
  • cykel pumpe kit: multifunktions-wrench kit
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Funktioner:

Nem at bære

Cykel reparationssæt er nem at placere og udføre, og det kan være direkte fast på cyklen, stråle eller på sadelpinden.Det vil ikke tage meget plads.Når cyklen går i stykker, det kan bruges til akutte reparationer.

Effektiv

Pumpen er lavet af materialer af høj kvalitet.Det kan pumpe i begge retninger, uanset om det er at skubbe eller trække, hvilket kan reducere den pumpende tid og forbedre pumpe effektivitet.

Luftdyse

Den luft dysen kan skiftes mellem to typer.Den ene er den Amerikanske luft dyse og den anden er den franske luftdyse.De to kan let omdannes til at give brugerne flere valgmuligheder under brug.

16 i 1

De forskellige typer af nøgler, skruer og skruetrækkere, der indgår i det produkt, der kan opfylde dine forskellige behov i reparation proces og give mere komfort for reparationer.Multifunktionelle vedligeholdelse i høj grad kan opfylde dine behov.

Reflekterende

Reflekterende striber på siden af opbevaringspose af værktøj taske.Det kan reflektere lys, når du kører om natten, som kan bruges til at advare andre køretøjer og forbedre riding sikkerhed.

Specifikationer:

Konto type: cykel reparationssæt

Materiale: aluminium+ nylon

Farve: som vist

Størrelse: 1 sæt

Pakke taske størrelse: 22.5*11*7cm/8.84*4.32*2.75 tommer(L*b*H)

Vægt: 550g/19.40 oz

Package:

1*opbevaringspose

1*nylon pumpe

8*dæk patch

1*dæk reparation box

2*dækjern

1*sekskantede skruenøgle

2*skrue

1*fil

2*slange

1*reparation værktøj sæt

Tags: yz450f cylinder kit 2014.

Relaterede varer: