Forside > Franske Net Blonde Stof 2019 Seneste Afrikanske Blonde Stof Med Broderier og Blonder, Palietter Stof af Høj kvalitet Nigerianske Blonder KCD9437

Franske Net Blonde Stof 2019 Seneste Afrikanske Blonde Stof Med Broderier og Blonder, Palietter Stof af Høj kvalitet Nigerianske Blonder KCD9437

kr440.46

 • Funktion: Øko-Venligt, Vandopløselig
 • Gratis forsendelse: Ja
 • Farve: royal blå/soild rød/pink/gul/sort/hvid/lyseblå/lilla/guld/grøn
 • Technics: Broderet
 • MOQ: 5yard
 • Bruger: Kvinder, Mode kjoler, kjole, tøj, Party, Bryllup, bridal
 • Model-Nummer: KCD9437
 • Stof Type: Mesh, Afrikanske blonde stof
 • Bredde: 120cm-130cm, 51 inch
 • Størrelse: 5 yards in length
 • Materiale: Polyester / Bomuld
 • Vægt: About 2.0 kilos
 • Dekoration: Blonder, palietter
 • Oprindelsessted: Guangzhou i Kina

Ni hundrede og tyve fem billioner fire hundrede fire og tyve millioner fem hundrede halvfjerds syv tusind tre hundrede og firs tusind syv hundrede halvfems en

9

92

9254245773833000 Velkommen Til

KYF Professionel Lace Butik

Alle produkter virkelige billeder

Produkt beskrivelse: Stand: Helt nye og ubrugte Bredde: 50"/51" Design: Afrikansk design Minimum ordremængde: Minimum ordremængde er 5YD.Materiale: fransk blonde stof med palietter Vægt: omkring 2,0 kg/5 m Størrelse: 5 m i længde Pakning:5 m/polybag Shipping tid: Vi vil arrangere en forsendelse med 3 til 7 arbejdsdage, efter vi fik din betaling.

Vi kan IKKE kontrollere eventuelle forsinkelser som følge af din postvæsen eller uforudsete vejrforhold.

Produkt Billede

Q&A

Q 1 : Hvad er dine shipping måde?

Vi vil vælge leveringsmetode, som vi mener er de mest egnede.For eksempel, DHL, FEDEX, UPS, S. F. Hurtig,Dedikeret linje.hvis det er en ekstern adresse, hurtig hurtig har ikke service, vil vi vælge China Post levering

Q 2 : Hvor længe kan jeg få mine varer efter at sælgeren har skibet?

Det tager normalt omkring 7-13 virksomhed d ays at ankomme med DHL, Og omkring 15-30 dage til at ankomme via e-Pakke eller Kina Post Air Mail.Vi kan IKKE kontrollere eventuelle forsinkelser som følge af din postvæsen eller uforudsete vejrforhold.

Q 3 :Hvordan med minimum ordremængde?

5 m ,for en enkelt farve.

Q 4 :hvorfor lejlighedsvis blive vist farve mismatch?

Forskel i farve, måske forårsaget af nogle re s søn, såsom lys, baggrund eller farve afspejling af skærmen, og så videre.Alligevel vil vi gøre vores bedste for at undgå.Håber du forstår og kan samarbejde.Tak skal du have.

Q 5 :Hvorfor gjorde jeg få produktet længde på mindre end beskrivelser tion?

Vores produkt er nødt til at farve eller udskrive, for at sikre din sundhed det er ne i en høj temperatur proces ,den høje temperatur, der vil gøre stoffet svind, så stoffet er kortere faktiske, men du behøver ikke bekymre dig, vil vi stræbe efter at jeg mprove produktionsprocessen.

Service

Vi accepterer Detail -, Engros -, Blandet orden og Drop Skib.Vi tilbyder stor rabat til engros-og blandede ordrer.Du kan kontakte os for eventuelle spørgsmål, Det er vores fornøjelse at besvare alle dine spørgsmål inden for 24 timer.

SKAT&TOLD

Jeg n mest tid, er køberen n eed ikke betale told.Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted.Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, bør køberen u nderstand denne situation.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Feedback

Vi er en online butik, dit feedback er meget værdifulde for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service,bedes du give os 5 stjerner og aktiv feedback,vi vil gøre det bedre.Hvis der har problemer,bedes du kontakte os først, før du tager nogen negativ feedback, Det er meget venligt af dig at give os en mulighed for at løse problemet, inden du forlader en negativ feedback.Vi mener, at der er en fornuftig løsning.Takket være en masse!Har en dejlig Shopping dag!

Opmærksom : lad Venligst det fulde navn på modtageren og den fuldstændige og korrekte adresse i din bestilling.Fuldstændige og korrekte adresse oplysninger er meget vigtigt, ellers vil pakken ikke blive leveret.Hvis pakkelevering mislykkes på grund af forkert adresse oplysninger, vil køber bære tabet.Tak for din forståelse !

Tags: 3d blonder, afrikanske schweiziske voile blonder i dubai, blonder paillet, stof paillet, blonder nigeria, franske blonder materiale, franske blonder, nigerianske tyl net mesh blonde stof, seneste ankara blonde stof, stof nigerianske.

Relaterede varer: