Forside > Bil 2 I 1 Auto Design Drikkevarer Indehavere Kopholder Expander Med Opgraderet Fast Base Aftagelig Drikke Kan Flasken Stå Bekerhouder

Bil 2 I 1 Auto Design Drikkevarer Indehavere Kopholder Expander Med Opgraderet Fast Base Aftagelig Drikke Kan Flasken Stå Bekerhouder

kr63.49

  • Materiale: ABS
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Indslag 2: elastiske åbning og lukning
  • Funktion 1: mekaniske fast base
  • Funktion 3: drejes for at justere

Bil 2-I-1-Design Drikkevarer Indehavere Kopholder Expander Med Opgraderet Fast Base Aftagelig Drikke Kan Flasken Stå Bekerhouder Auto

Funktioner:

1. Pladsbesparende: Udstyret med 2 bægre til opbevaring, både kompakt og stor kapacitet for at spare plads til bilen, og hold to drikkevarer på samme tid.

2. Åbning og lukning af kopper: Både tykke eller tynde kopper er egnet til åbning og lukning bil kopper indehavere.Efter at sætte cup i bilen, kopholder, munden på den kop vil poppe ud automatisk, og det vil lukke sig, når koppen krop er taget ud.

3. Justerbar base: bunden kan flyttes fra venstre til højre.Den position kan justeres i forhold til plads til bilen, gemme indvendige rum af biler.

4. Anti_Vibration pad: En opgraderet støtte blok med glat skum pad, der kan være ekstruderet ved at dreje med uret for at udfylde hullet mellem installation position og bunden af støtte.

5. Velegnet til de fleste kopper: Fleksible, åbne og lukke munden, kopholder velegnet til alle former for tykke, tynde og lange kopper.Da bilen flaske bur er kun 6,7 cm høj, det anbefales ikke at gemme kopper eller flasker, der er for høj.

Specifikation:

Farve: sort

Materiale: ABS

Produkt størrelse: ca 12x7x13cm/4.72*2.75*5.12 i

Pakning størrelse: ca 14X9.5X13.5cm/5.51*3.74*5.31 i

Egnet flaske størrelse: 17oz, 20oz eller 500ml flaske.

Anvendelse: hold vand flasker, pet-flasker, kopper kaffe, sodavand dåser, osv.

Packing Liste:

1 x Bil flaskeholder

1 x Brugervejledning

Bemærk:

1. Hvis din oprindelige bil, kopholder, har en diameter, der er meget større end 2,9 inches, denne bil, kopholder, ikke passer til din bil.Før du køber, skal du bekræfte den oprindelige kopholder størrelsen af bilen.

2. Da højden er kun 2,63 tommer, og det anbefales ikke at gemme alt for høje kopper eller vandflasker.Det er bedst at sætte KFC eller McDonald ' s cups i det for at sikre, at den øverste cup ikke vælte, mens du kører.

Tags: yzf 450 2007 tværs af tilbehør.

Relaterede varer: