Forside > Transportabel Vaskemaskine Dække,Top Belastning Vaskemaskine / Tørretumbler Dække,Vandtæt til Fuldt Automatisk/Hjul Vaskemaskine

Transportabel Vaskemaskine Dække,Top Belastning Vaskemaskine / Tørretumbler Dække,Vandtæt til Fuldt Automatisk/Hjul Vaskemaskine

kr66.67

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Passer til 7,5 kg til 8 kg top belastning vaskemaskine eller tørretumbler.Velegnet til lejligheder:toilet,køkken,badeværelse,balkon lys,gårdhave,tagudhæng,markiser.

vandfast solcreme åndbar aging modstand, undgå misfarvning,maling af,aldring og rust på den skive

design af åbning og lukning, for det øvre dæksel modstår stærke vind og det øverste dæksel ikke blæser væk i et øjeblik og beskytter en bedre vaskemaskine, og selv en tyfon er alle lige!Montering er også enkel, nem og bekvem, og har en lang levetid!

Vand kan leveres uden at fjerne vaskemaskine dække.Afhængigt af situationen brug, størrelsen af vandindtag kan justeres bekvemt.

Fordi vaskemaskine er motoren på bagsiden, af sikkerhedsmæssige grunde, er det 3-pack design er godt for varmeafledning.

Sådan skal du Bruge:

Sørg for, at størrelsen er egnet til maskine dækker maskinens direkte og binde den på ryggen.

farve:Sølv

Materiale:Oxford klud

størrelse:Længde: 56cm-58cm (ca.)

Højde: 95cm (ca.)

Bredde:59cm-61cm

Pakkens Indhold:

1 * Vaskemaskine Dække (Vaskemaskine er ikke icluded)

Bemærk:

Den dækker blokke regnvand og forhindrer, at maskinen ikke bliver våd direkte, men det kan trænge ind i beskyttende dække noget, hvis nedbøren er stor.Vær opmærksom på dette punkt.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr telefonen tilfælde klap.

Relaterede varer: