Forside > CBR 600 RR Motorcykel Hale Bageste Beskyttelsesskærm Dække Bodykits Til Honda CBR 600RR F5 2005 2006 sprøjtestøbe ABS Umalet Hvid

CBR 600 RR Motorcykel Hale Bageste Beskyttelsesskærm Dække Bodykits Til Honda CBR 600RR F5 2005 2006 sprøjtestøbe ABS Umalet Hvid

kr437.16

  • Malet: No
  • Mærke: OLPAY
  • Motobike Gøre: honda
  • Materiale Type: ABS Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Støbning: Injektion

Umalet Hale Bageste Beskyttelsesskærm Dække Karosserier Passer til HONDA CBR 600RR F5 2005 Og 2006, Motorcykel Reservedele Body Kit.

Tilstand: Brand New

Materiale: Høj Kvalitet ABS plast

Farve: Umalet hvid.(Kunne være DIY -)

Pakke inkluderet:

1 X Bagerste Hale KÅBE. (Samme som vist på billedet)

Passer til: CBR 600RR F5 2005 2006 / 05 06

Bemærk: halen bageste beskyttelsesskærm fremstillet af høj kvalitets ABS plast, umalet hvid, og der er måske nogle små ridser på den, så du er nødt til at male for det, før du bruger.

Umalet Hale Bageste Beskyttelsesskærm Cover Til HONDA CBR 600RR F5 2005 2006

Om Forsendelse:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Spørgsmål:

Vi vil holde kontakt med dig under transaktionen, og hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller online-besked, og vi vil svare dig inden for 24 timer og løse problemet for dig.

Betalingsmetoder:

Vi accepterer Alipay her.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor Escrow.

Form af Salg

1. Garanti og returret: Hvis en defekt modtaget (sjældent sket), vil vi refundere dig eller et erstatningsprodukt til dig i henhold til din anmodning. (Porto er ikke inkluderet).

2.Alle varer skal returneres med sin originale emballage og inden for 20 dage efter levering.

Feedback

Bedes du KONTAKTE OS FØRST, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores produkter, eller der er et problem.Vi er sikre på, at god kommunikation kan løse 99,9% af de problemer, Vi har faglig efter-salg service team, og vi vil håndtere dine problemer meget positivt.Du MÅ IKKE FORLADE OS, NEGATIV ELLER NEUTRAL FEEDBACK, OG UDEN at KONTAKTE OS FØRST.Stole på os, at vi værdsætter hver af vores klient, og alle problemer vil blive håndteret korrekt.Mange tak!

Tak for din opmærksomhed!

Tags: xs-max kører armbind.

Relaterede varer: