Forside > 0,5 mm Kreative Søde Tegneserie Jelly Silikone Gel Kuglepen Til at Skrive Kontor Skole Leverer Kontorartikler

0,5 mm Kreative Søde Tegneserie Jelly Silikone Gel Kuglepen Til at Skrive Kontor Skole Leverer Kontorartikler

kr5.15

  • Materiale: Plast
  • Bruger: Kontor & Skole Pen
  • Sletbare Eller Ikke: No
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Gel Kuglepen, Blæk Type: Gel-Blæk
  • Model-Nummer: FD063
  • Type: Gel Kuglepen
  • Skriver Punkt: 0,5 mm
  • Gel Kuglepen, Blæk-Funktion: Normal

Om Forsendelse

På grund af internationale shopping, er Det bedre at vælge registreret luftpost,Bidsted.dk standard shipping eller epacket. 1.For ordrer , vi tilbyder små pakker, medmindre du vælger registreret luftpost 2.For ordrer > $7 ,vi tilbyder gratis forsendelse, som er registreret luftpost 3.For ordrer > $200 ,vi tilbyder gratis og hurtig forsendelse af EMS/DHL/etc. (Bortset Fra Nogle Fjerntliggende Land) Oplysninger Om Produktet

Forsendelse Metode Indledning

1.Gøre bekræfte, Adresse og Telefon Nummer, som du overlade til os.Telefon Nummer er meget vigtigt for postvæsenet kunne kontakte dig i god tid, så bedes du kontrollere den grundigt for at undgå unødigt generer og tab kan give til dig. 2.Om Hurtig : Kunder er ansvarlig for eventuelle udgifter til told, import afgifter og told, skatter og afgifter, der opkræves af deres county, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe til med at undgå eller reducere den tilpassede gebyrer ved at erklære, at de elementer, der angiver en lav værdi i fakturaen . 3.Check venligst tracking oplysninger om sporing hjemmeside, og 3-7 dage eller mere efter levering, logistik oplysninger vil blive opdateret.Hvis der er nogen problemer med tracking information , pls kontakt med os, før du sætter den for at bestride.Kontakt os ved besked , i en e-mail, eller trade manager, hvis du har andre krav .

Feedback-1. Din tilfredshed, er vores stræben.Vi vil forlade positive tilbagemeldinger, at alle køber, når ordren er færdig.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, så husk at give os positiv feedback og 5 score rating;

2. Kære, Feedback er meget vigtig.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service , bedes du venligst skrive en positiv feedback til os.Hvis du er utilfreds med det, så kontakt os (e-mail, efterlade en besked på Bidsted.dk), inden de forlader negative eller neutrale eller score 1 eller 2.vi vil gøre vores bedste for at løse det til din tilfredsstillende, og gøre din shopping oplevelse, sjovt her.

Tags: sød penne blyant, søde pen, stor kravlegård, fine pen penne, gel kawaii pen, kawaii skole, kalligrafi fjer pen, Gel Kuglepen, barneseng kravlegård, f sød penne.

Relaterede varer: