Forside > Smuk Gul Kjole Prinsesse Billede Part Baggrund Pige Fødselsdag Borddekoration Fotografering Foto Kids Brugerdefineret Baggrund

Smuk Gul Kjole Prinsesse Billede Part Baggrund Pige Fødselsdag Borddekoration Fotografering Foto Kids Brugerdefineret Baggrund

kr42.20

  • Type: Spray Malet
  • Materiale: Vinyl
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Pakke: Ja
  • Mærke: Nitree
  • stil: Børn
  • Model-Nummer: DMJ0658

Vinyl baggrunde med levende trykte billeder.det er velegnet til engangs-brug(fødselsdag), familie-fotografer .det vil være let og transportabel, som gør det let at være hængt op på baggrund stå.Velegnet til: Foto baggrund, scene baggrund, fødselsdagsfest, messe.Materiale Vægt: 110G/GSM Omkostningseffektiv letvægts, Let at Folde, og Bære Ikke vandtæt Lys absorberende Computer-udskrives for realisme, Intens, Levende Farver, at Det kan tilpasses i henhold til dine krav.

Brug: Denne digitalt-oprettet baggrund er et fremragende portræt baggrunden for folk i alle aldre.Det er også velegnet til fremvisning af store skærme og boligindretning, samt at fotografere stadig liv arrangementer og produkter.På denne baggrund er ideel til en bred vifte af arrangementer, såsom baby showers, bryllupper, skole proms, fester, brude brusere, og ferie festlighederne.Det fungerer også som en fantastisk baggrund for live-optrædener, såsom spil, talent-shows, koncerter, kirke, konkurrencer og festivaler.Det er perfekt til tv-og videoproduktioner.

Forskellige scener, der kan være dekoreret med forskellige baggrund klud.Uanset om det er den indstilling, som af forskellige parter, eller til at tage fotos og videoer, som nostalgi, kan det bringe dig de forskellige følelser og lade gode minder for hver vigtigt tidspunkt i dit liv.

Egenskaber Vinyl: let at bære,farve er bedre,Ikke vandtæt,det har mindre krølle,at du kan stryge det for at fjerne rynker,Krøller kan blive bedre.

Fordel: Alle vores baggrunde, er fremstillet af tynde, lette vinyl.Dette materiale giver mulighed for nem at folde og transportere.Baggrunde rulle ud hjemme og kan hænges op, enten lodret eller vandret.Tilpassede baggrunde kan også blive oprettet efter anmodning; for yderligere information, venligst via e-mail.Vi Støtter Brugerdefineret: 1.Du kan fortælle den størrelse, du har brug for af e-mail, så vi kan udskrive den rigtige størrelse til dig. 2.Hvis du ønsker, at din favorit billeder og størrelser, skal du blot give os dine billeder og størrelser, så vi kan gøre for dig.

Om kromatisk aberration: Da vise status for hver skærm er anderledes, den farve, du ser, kan være lidt forskellige fra de faktiske baggrundsfarve, som ikke påvirker skydning effekt.Der henvises til det faktiske produkt.

Opmærksomhed: Alle baggrunde vil blive afsendt foldet (på grund af post office politikker vedrørende forsendelse størrelse).Hvis din baggrund ankommer med en lille krølle, blot strygejern bagsiden (ikke billedet side) til nemt at fjerne rynker.Når du laver et photo shoot, er det vigtigt at huske på, at forskellige belysning vil give forskellige resultater, så en god måde at forbedre dine billeder er at eksperimentere med at justere belysning.

Rynke fjernelse anbefalinger: 1.Du kan hænge det for et par dage; 2. Eller du kan rulle det stramt med et cylindrisk objekt, og lad det i et stykke tid; 3. Eller hvis du kan prøve at stryge det fra bagsiden ved at sætte en tør klud mellem strygejern og baggrund i tilfælde af at baggrunden bliver våd, da det er en computer, der er trykt, så vil det nemt blive beskadiget, hvis den er våd.

Tags: brugerdefineret kjole tekst, brugerdefineret kids kjole billede, billede brand kjole, brugerdefineret herre kjole sko, design tilpassede kjole, brugerdefineret ananas kjole, brugerdefineret bue kjole, bukser til mænd billede kjole, kanin billede kjole, brugerdefineret dress mini.

Relaterede varer: