Forside > LESU Plastic MAN Urinstof Dåser Tank til 1/14 DIY RC Traktor, Lastbil Dumper TMY Bil TH08733-SMT3

LESU Plastic MAN Urinstof Dåser Tank til 1/14 DIY RC Traktor, Lastbil Dumper TMY Bil TH08733-SMT3

kr221.82

  • Mærke: LESU
  • Materiale: Plast
  • Anbefaler Alder: 18+
  • Certificering: Ingen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

LESU Plastic MAN Urinstof Dåser Tank til 1/14 DIY RC Traktor, Lastbil Dumper TAMIYA Bil LESU Plastic MAN Urinstof Dåser Tank til 1/14 DIY RC Traktor, Lastbil Dumper TAMIYA Bil

Specifikation:

Mærke: LESU

Materiale: Metal, Plast

Velegnet Til: 1/14 DIY Tamiya RC traktorer,lastbiler, personlige DIY RC biler

ID: LS-G-6171

※ Pakken indeholder:

Kun 1PC Urea-Tank

※ Hvis du har en forespørgsel eller ikke er sikker på, om det er korrekt element, som du vil, pls velkommen til at spørge mig før køb.

※ Forsendelse Politik:

1, Vi sender til OS, CA, UK, FR, DE, RUC, AU, JP, de Fleste EU-Lande.Hvis du er i et andet land, så kontakt mig for forsendelse detaljer, før du køber.

2, Købere fra Israel, Brasilien og sydamerika, Mellemøsten kontakt sælger for shipping, coz måske nogle gange kan vi ikke sende til dit land coz af forsendelse begrænsning.

3, Shipping tager 6-18 hverdage.

※ Returret:

Vi ønsker kun at beskæftige sig med seriøs køber.

Hvis din vare har fået noget problem, bedes du kontakte med mig, vil vi være med til at løse, og vi er meget fortrolige med dette produkt.

Du må ikke nemt at åbne en tilbagevenden anmodning på eBay når du finder et problem, der vil føre til en dårlig sælger ydeevne, vi vil hjælpe til ende.

※ INTERNATIONALE KØBERE BEMÆRK VENLIGST,

Import afgifter, Skatter og Gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse omkostninger, vil Disse afgifter er købers ansvar.Men vi kan hjælpe med at undgå dette, bedes du contact.

Forhør dig hos dit land brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være forud for at købe eller biding.

Tags: xr iphone case pencil.

Relaterede varer: