Forside > Unisex Udendørs Camouflage Tørklæde Quick-tørring Sjal Wrap Sommeren Solcreme Halstørklæde Til Udendørs Sport Cykling, Camping Vandring

Unisex Udendørs Camouflage Tørklæde Quick-tørring Sjal Wrap Sommeren Solcreme Halstørklæde Til Udendørs Sport Cykling, Camping Vandring

kr51.29

  • Størrelse: S
  • Type: Pocket, Multi-Værktøjer

Funktion:

1.Premium Materiale: tørklædet har den hurtigtørrende stof, der er specielt bruges til udendørs cykling, og tørklædet har den hurtigtørrende materiale, som er solcreme sport camouflage tørklæde, og det fremhævede den bløde konsistens, der er let vægt.

2.Korrekt Størrelse: tørklæde har sig selv med den rette størrelse til at være fine håndværk for dig at bruge, og dermed opfylder dine behov.

3.Praktisk Design: tørklæde funktioner camouflage farve, der er trykt, moderigtigt tørklæde, blød og åndbar, hyggelig og let.Og tørklædet, er det smarte gave til bjergbestigning, entusiast, camp elskere, soldat og veteran.

4.Praktisk i Brug: Dette tørklæde kan bæres om halsen i en lang cirkel eller vikles to gange.

5.Bred Anvendelse: tørklædet er stort nok til at bære som en sommer sjal omkring dine skuldre, som kan foldes til at blive båret som et tørklæde rundt om halsen, bare gør det gerne et tørklæde eller bære den som en wrap dit hoved.Og tørklædet er perfekt til dressing, når bestige bjerge, skov eventyr, camping.

Specifikationer(om):

Navn: Offentlig Tørklæde

Størrelse: gratis størrelse

Materiale: hurtigtørrende stof

Farve: blå camouflage

Emballage: PP pose

Vægt: 0,2 kg

Emballage størrelse: 24 * 19 * 1cm/9.45*7.48*0.39 i

Packing Liste:

Offentlig Tørklæde * 1

Tags: black magic, hulajnoga, hurtig hjul, camouflage sjal, bag gearskifter, hoved cap til hjelm, hoved tørklæde for mænd, hals manchet skull, tørklæde balaclava, ansigt tørklæde.

Relaterede varer: