Forside > Hot Knive Slien 4 i 1 Professionelle Køkken Slien til at Slibe Knive og Sakse for Alle privatkunder Knive

Hot Knive Slien 4 i 1 Professionelle Køkken Slien til at Slibe Knive og Sakse for Alle privatkunder Knive

kr50.97

  • Mærke: Multiyilego
  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Type: Sharpeners
  • Certificering: CIQ
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Metal Type: andre

Hot Knive Slibesten 4 i 1 Professionelle Køkken Slibesten til at Slibe Knive og Sakse for Alle privatkunder Knive Beskrivelse:

Funktioner:

1.3-Fase Slibe knive System: Med vores 4-slot-system, vi er ved at revolutionere den art af slibe knive!Den 1. slot er for en saks.2nd diamant slibning stang reparerer og glatter beskadigede knive før 3rd slot skærper at genoprette sin V-form.Endelig, 4th slot fine melodier til en ren polsk.

2.Hurtig Slibning: Kun et par aflæser kan udføre slibning af køkken knive inden for ti sekunder.På grund af sin unikke håndtag design, det kan godt sted fingre i hullet, så det kan beskytte fingre.

3.Non-Slip Gummi Base: Vores knive og Sakse slibesten med heavy-duty, non-slip gummi under bunden, som giver en mere stabil base, når slibe dine knive.

4.Premium Kvalitet: Med vores professionelle knive slibesten kit, du behøver ikke at være en kok til at lave mad som en!Lavet af solid ABS plast, det er stærke, holdbare, og er designet til at vare et helt liv.Lavet med materialer af høj kvalitet, knive vil arbejde som nye efter afslibning.

5.100% Tilfredshed: Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt.

Bemærk:

De faktiske farver kan variere fra billedet på grund af computerens indstillinger.

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

Pakken Indeholder:

1 x Knive Blyantspidser

Tags: xr kimetsu yaiba sag.

Relaterede varer: