Forside > 4 Gaffel Tip Skæg Pen Skæg Filler Blyant Og Pensel Farve 2 Hår Skæg Værktøjer, Forme Overskæg Vandtæt Farver U7I0

4 Gaffel Tip Skæg Pen Skæg Filler Blyant Og Pensel Farve 2 Hår Skæg Værktøjer, Forme Overskæg Vandtæt Farver U7I0

kr6.74

  • Ingrediens: skæg
  • Mærke: mfeisi
  • NETTO VÆGT: 30g
  • Produktion Licens: no
  • Model-Nummer: GHD3073
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mængde: 1 Sæt

Funktion:

Bemærk venligst: andet tilbehør er ikke inkluderet.

100% ny kvalitet

Stil:

Fire-klo skæg pen, dobbelt-ende fylde-pen

funktion:

1. Vores skæg pen, der vil give dig med en ren, fuld, og mejslet udseende.Vores blyant filler er designet til at mindske kløften mellem skæg, skæg og selv øjenbryn!Give dig med en ren, naturlig og frisk udseende.

2. Vores langvarige formel kan sikre, at det produkt, - program kører døgnet rundt og vil ikke plet eller fade på grund af sved eller regn.

3. Design har fire gaffel-formet tips, udseendet er mere problemfri.Første tegn omridset af skæg eller skæg, og derefter fortsætte med at jævnt farve interiør langs den ønskede form.Når de anvender produktet, skal du bruge en blød strittede pensel til at påføre det på den overflade for at skabe et mere naturligt udseende.

3. Ren og sikker udseende, vores skæg pen kan give dig en perfekt profil og komplet udseende; bære det med tillid, uden at bekymre dig om at det bliver beskidt, fading eller smelter.

Kommentar:

1. Manuel måling tolerance er 2-5g.Du behøver ikke tænke på din erstatning.

2. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Jeg er meget meget forpligtet til at du!

3. SKU er den farve af produktets emballage

Pakke Inkluderet:

1 *Skønhed skæg sæt

Tak for din opmærksomhed, kan Du kontakte os for at få flere detaljer i varen .Hav en dejlig dag!

Tags: skæg viking, skæg design, Skæg Care Kit, skæg voks, skæg fletning, skæg logo, skæg pleje sæt, skæg kit, skæg sæt, skæg stil.

Relaterede varer: