Forside > Fuld Square/Runde Bor 5D DIY Diamant Maleri "Søde Frøen" 3D Rhinestone Broderet Korssting 5D Home Decor Gave

Fuld Square/Runde Bor 5D DIY Diamant Maleri "Søde Frøen" 3D Rhinestone Broderet Korssting 5D Home Decor Gave

kr45.13

 • Bruger: Malerier
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Form: Single
 • Ramme: No
 • Antal Farver: 1-30
 • Mærke: rockbros
 • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Mønster Type: Dyr
 • stil: Europa
 • Materiale: Harpiks
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Indsætte Område: Fuld

Om Pladsen Diamant

Firkantet sten - fra farvet akryl, også perfekt hældes i lyset.Pladsen strasses fylde meget godt alle de gratis plads.Efter færdiggørelse, hvis du jævnet rækker, virkning fra billedet vil være storslået .

Om Runde Diamant

Runde perler - fra farvet akryl, bringer skinnende 3D-effekter.Linjer behøver ikke at blive tilpasset under om processen.Efter afslutning, vil der ikke være nogen uregelmæssigheder.Layoutet er hurtigere, fordi der er farveblyanter i sættet.

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet). 3. Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at fjerne eventuelle ekstra cement. 4. Rive delvis film og sted diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer. 5. Hvis du holder en diamant til et forkert område på billedet, fjerne diamant med en pincet.

6. Efter endt lidt tryk ned diamanter med hånden eller en bog til at sikre, at diamanter er solidt fastgjort.

Q: Er diamant bore lærredet komplet ?A: Kære ven , alle vores produkter er fuld drill maleri , det er 100% bor , komplet bore , hele lærredet skal bore diamant .Q: Hvad er den form af diamant maleri?A: Kære ven , diamond er Rund diamant broderi og Pladsen diamant broderi .Du kan vælge en stil du kan lide .(Bemærk ) Q: Hvad er en slags pakke, der bruges til at male ?A: Kære ven , alle vores produkter er pakket , ( Rullet op i papirposer) , vi vil pakke carfully befoer de varer, der sendes ud .Q:Hvor lang tid vil jeg give min googs, efter jeg har betalt min ordre ?A: vi vil sende dig varer i 1-4 dage efter, at du har betalt din ordre , vil du få dine varer i 15-60 dage .Q: Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke får nok småsten?A: Kære, kan du kontakte os, sende indkøbskurv, hvis du synes, der er ikke nok.(sendt det hurtigt for dig ) Q: Kan jeg bestille diamant maling fra mine egne fotos?a: Ja ven, vi kan gøre diamant maleri af enhver størrelse og til alle de billeder. (søg på "costom" i min butik) Q: Hvordan kan jeg sende mine egne fotos til dig?A: Kære, kan du angive den beskedcentral, og klik " Upload et billede "" for at sende dit eget foto til mig.

1.Tak fordi du valgte Vores Butik.vi forsøger altid vores bedste for at levere produkter af høj kvalitet og service.

2.vi har altid undersøge nøje, før du sender varerne, men de produkter, der kan komme skader i løbet af leveringstiden.hvis du støder på enhver kvalitet problem, bedes du kontakte os inden for 7 dage efter du modtager varen.Lad os løse problemet med dig .

3.For nogen grund, hvis du kun ønsker at returnere varer, bedes du kontakte os inden for 7 dage efter din modtagelse.holde produkter i deres oprindelige tilstand og betale omkostninger til transport af sig selv, vil vi refundere det fulde efter modtagelse af det returnerede produkt.

4.hvis du kan lide vores produkter, så tøv ikke med at give os 5 stjerner.hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds.

5.vær venlig ikke direkte fra de forlader negativ feedback, bare kontakt os, vil vi gøre vores bedste for at du skal opfylde.

Tags: xr mat slank.

Relaterede varer: