Forside > STIGE(UK) 105mm-122mm 105-122mm 105 122 Trin Filter, Ring-Adapter

STIGE(UK) 105mm-122mm 105-122mm 105 122 Trin Filter, Ring-Adapter

kr41.50

  • Kompatible Mærker: Canon, NIKON, pentax, SONY, Minolta, Sigma, Samsung, FUJI, Leica, Olympus, Panasonic, kodak
  • Model-Nummer: 105-122
  • Mærke: RISESPRAY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Ved Hjælp Af Trin Op Og Trin Ned Ringe Til At Tage Bedre Billeder

Hvad er et skridt op ring

Trin op ringe, også kendt som adapter ringe gør det muligt at anvende filtre og tilbehør, der er ikke den samme størrelse som dit kamera linse.Linser og filtre kommer i et stort udvalg af typer og størrelser, og desværre er de ikke altid passer sammen korrekt.Heldigvis er der et trin op eller ned filter til næsten ethvert behov.

Hvordan trin op ringe arbejde

Step up ringe giver en måde at passe ind i en større diameter filter eller tilbehør på en mindre objektiv.Step-up ringe skruer på dine linser threading og forudsat en større tråd med, at du kan derefter knytte andre elementer, der indgår flere trin op at ringe.

Hvordan trin ned ringe arbejde

Trin ned ringe arbejde i præcis samme måde, men i stedet give en måde at fastgøre mindre tilbehør og filtre til større linser.

Det er vigtigt at bemærke, at typisk, jo længere væk fra linsen, skal du placere en filtrere værre optik vil være.Det er altid bedst at kigge efter den tyndeste adapter ring, som du kan finde, da disse vil holde filteret tæt til optikken.

Produktion

Materialer: metal

Mandlige tråd:105mm

Indvendigt gevind:122mm

Pakke Inkluderet:

105mm-122mm step up ring X1

Tags: zwo nikon adapter, sony nikon adapter sko, nikon sony adapter commlite, sony e nikon auto-adapter, focal nikon adapter, fuji film nikon adapter, ttl nikon sony adapter, sony nikon adapter auto, nikon sony adapter automatisk, nx nikon adapter.

Relaterede varer: