Forside > Træ Bogmærke med Havene og Bjergene Mønster Er en Unik Gave for Lærere, Studerende,Mænd og Kvinder

Træ Bogmærke med Havene og Bjergene Mønster Er en Unik Gave for Lærere, Studerende,Mænd og Kvinder

kr49.32

  • Design: Geometriske
  • Type: Bogmærke
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Træ

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Dette bogmærke, der er indgraveret med et unikt bjergene og havet mønster er lavet af naturlige solid ebony slebet og poleret i hånden,glat som silke til Kontakt.På bagsiden af det bogmærke, du kan se den smukke og anderledes træ, korn,der gør hvert bogmærke en en af en slags.EMBALLAGE:produktet er smukt pakket i en elegant og korrekt beskyttet kasse som en bog i sig selv.

Hvis du ønsker noget, der vil vare, er dette produktet for dig.Træet er stærk, med en tykkelse, der vil holde dem fra let at bryde, men ikke så tyk som til at foreslå, at der sker skader på indbindingen af bogen.Det er absolut velegnet til normal eller endda tunge anvendes planlæggere.

Først og fremmest, at det er den rigtige størrelse, hverken for stor til at bære ubelejligt, men heller ikke for små, let at glide eller endda tabt; for det Andet, at det varer meget længere end en almindelig papir eller kort, og ikke bøjer og deformere sider som elastisk bogmærker; for det Tredje, den glatte overflade vil aldrig skade sider; for det Fjerde, farve, træ-bogmærke er nemmere at holde ren.

Den vidunderlige brug af bogmærker, max.Du kan erstatte bogmærke i feltet, når den ikke er i brug, skal du holde det i god stand og nemt kan finde det, når den nye bog kommer.

Træ-bogmærke vedligeholdelse vejledning.Undgå fugt og sollys.Opretholde med olivenolie.Brug IKKE VAND til børstes af eller skylles,da det ellers ville være skæv af fugt.Bogmærker kan sættes tilbage i kassen, når den ikke er i brug.

type: blå perler/røde perler

farve: sort-grå

Materiale: ebony

Størrelse: 13.9x2.8cm

Pakkens Indhold:

2 x bogmærker for kvinder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: verden lærer gaver, gave lærer, Lærer Gave, book mark, bogmærke til bøger, engelsk lærer, religiøse lærer gaver, skole lærer, bogmærke magnet, stor lærer gaver.

Relaterede varer: