Forside > Søde Sea turtle Telefonen Sagen Klar-Iphone 5 5s se 6 6s 7 8 11 12 X Xs-Xr Pro Plus Max Mini Cover

Søde Sea turtle Telefonen Sagen Klar-Iphone 5 5s se 6 6s 7 8 11 12 X Xs-Xr Pro Plus Max Mini Cover

kr11.44

 • Full body beskyttelse: Den dækker hele telefonen-herunder bunden og knapper
 • Design: Almindelig, Gennemsigtig, Tegnefilm
 • Kvalitet: Top Kvalitet med Lav Pris
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Halv-viklet Tilfælde
 • Materiale: TPU Gummi
 • Udskrivning: UV-Inkjet-udskrivning
 • Kompatible Mærker: APPLE
 • Mode: Ny Mode af Høj Kvalitet Telefon sager
 • Kamera hul: kameraet hævet læbe 0.02 mm
 • Funktioner: Transparent (clear) soft TPU silikone
 • Mennesker: Gave til kvinder, mand, pige, Dreng
 • Salg: Detailhandel/engros

HEJ Kære !!Velkommen til min shop!

★ Sælger Instruktioner : Vi Kvalitets produkter med lavest mulige pris.Vi er beliggende i den største elektronik marked i Kina.Vi har den unikke geografiske fordele og velstand for udenrigshandel.

★ FABRIK!Vi har vores egen store fabrik og kan producere uafhængigt af hinanden.Hvilket er grunden til, at vores priser er så konkurrencedygtige.For at opretholde kvaliteten kontrol, at vi kontrollerer personligt for hvert punkt, før forsendelse.Alle varer er 100% nyt og inspiceres.

★ Om nye produkt :

Da det nye produkt,de køber kan ikke på lethed med nogen fysisk reference.W anbefaler at du kan henvise til Evaluering og billeder af andre style købere af samme materiale i butikken.

★ Funktioner: om TPU Materiale:blød,smuk, føler sig godt, Olie, vand og meldug resistent

- 100% original new høj kvalitet.

- kamera beskyttelse, all-inclusive design, knap indpakning - Høj kvalitet beskyttende sag,Mode og qute. - Beskytte telefonen mod slid og dække ridser, støv, fingeraftryk.

- Let at installere og fjerne.

Kvalitet produkter med lavest mulige pris.

- Udtrykke dig selv ved at tilpasse telefonen, og gør det skiller sig ud.hver dag ændre en stil til at passe dine forskellige humør.

- Giver adgang til alle porte, sensorer og inputs. - Perfekt til at bruge i enhver udendørs aktiviteter eller rejser for at beskytte din telefon.

★ Opmærksomhed:

Kære Venner,

Skriv venligst Dit Fulde Navn Og Sender postnummer I Den Rækkefølge, På Grund af Landets Politik, Tak!

1. Normal transport tid skal have 25 til 60 dage.Hvis bekræftelse tid kommer, har du stadig ikke modtager varen, skal du ikke åbne den indsigelse, bedes du kontakte os,vil vi udvide leveringsdato for dig .

2.Leveringstiden af ordren vil variere i henhold til logistik, levering hastighed i forskellige lande og regioner

3.Hvis den samlede ordre pris, det kan ikke være spor efter parcel til venstre Kina.

4. Hvis du har brug for den fulde sporing ,skal du vælge "Kina Post, der er Registreret luftpost "eller "Bidsted.dk Standard-Metoden", og betale ekstra penge til sporing.

5. Russiske Føderation Køber Være Opmærksom Bemærk !Bemærk tilbyder modtagerens fulde rigtige navn, i den rækkefølge.Ellers er vi ikke ansvarlige for nondelivery forårsaget af oplysninger mangler!Tak!!!

6.Med hensyn til kromatisk aberration, vi kan ikke undgå det 100%, henvises der til det faktiske produkt.Hvis du har spørgsmål om farve forskel på det produkt, bedes du kontakte kundeservice, kan du ikke give en dårlig anmeldelse direkte, men vi vil gøre vores bedste for at give dig et tilfredsstillende svar.

★ Om emballage:

Særlige skum pad til mobiltelefon tilfælde, har en fremragende beskyttelse i kraft.

Hvis du opdager, at emballagen er beskadiget, eller varer, der er beskadiget under undertegnelsen, bedes du tage et foto og kontakte kundeservice i tide.I henhold til den faktiske skade af varerne, vil vi give dig den tilsvarende kompensation.

Tags: æstetisk telefonen tilfælde se, plys skildpadde sag, arctic monkey telefonen sag, taske til samsung bud, berserk telefonen sag, turtle silicon case, 3 sag skildpadden, sagen huawei mate x, vigtig sag skildpadden, sagen dior.

Relaterede varer: