Forside > Påskeæg Børns Legetøj DIY æggehvide Studerende Belønning, Gave, Fest Dekoration Hjem Dekoration

Påskeæg Børns Legetøj DIY æggehvide Studerende Belønning, Gave, Fest Dekoration Hjem Dekoration

kr5.47

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Lejlighed: Påske
  • Mærke: AMW
  • Mønster: solid farve

Funktioner:

1. Æg form: Dette produkt vedtager æg form design, som er i overensstemmelse med det vigtigste organ i Påsken, som kan gøre den festlige stemning af Påske.

2. Lanyard design: Denne udsmykning har en rem design, som er meget praktisk at bære rundt på, og kan hænges op vilkårligt.

3. Perfekt Påske Æg: Pastel farverige æg-shpaed, perfekt til Påske festival fest.

4. God indretning: Det er også en stor dekoration til at sætte omkring din hoveddør, omkring et vindue eller andre steder, indendørs for at tilføje nogle farverig og munter stemning!

5. God kvalitet: Dette produkt er fremstillet af materialer af høj kvalitet, udsøgt håndværk, meget god kvalitet og lang levetid.

Beskrivelse:

Denne dekorative materiale, der er slidstærkt og har en meget sød udseende design.Det er meget velegnet til Påske dekoration eller som en gave til andre.

Specifikationer:

Materiale: plastik

Størrelse: 7*10 cm

Gælder ferie: Påske

Stil: moderne og enkel

Håndværk: Malet

Pakke Inkluderet:

1 pc * Påske Dekoration af Æg

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: påske kyllinger ncraft, påske kyllinger legetøj, påske kyllinger flerfarvet, små påskekyllinger, masse påskekyllinger, påske kyllinger 30, påske kyllinger børn, diy påskekyllinger, påske chick pige, farvet påskekyllinger.

Relaterede varer: