Forside > Sammenklappelig Vaske Op Skål,Multi-Funktion Skål Torrestativ, Bærbare Skærebræt Udendørs Vand Beholder Vask

Sammenklappelig Vaske Op Skål,Multi-Funktion Skål Torrestativ, Bærbare Skærebræt Udendørs Vand Beholder Vask

kr57.58

  • Drop Shipping/Engros: støtte
  • Materiale: PP, TPR
  • Størrelse: L
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Navn: Sammenklappelig Vaske Op Skål

Bullet Punkter:

1、Robust og Holdbar: Denne foldning bassinet er lavet af høj-kvalitet PP og TPR, robust og varmebestandige.Med stærke kanter og base, det er holdbart og kan modstå de normalt slid og brug, udendørs brug.Det er miljøvenligt, ikke-giftige og smagløst.

2、pladsbesparende: Meget velegnet til små køkkener og overfyldt kabinetter.Det er let at folde og opbevare, det kun tager meget lidt plads.Det sparer mere end 80% af plads til opbevaring.Og det kan nemt blive gemt i dit hjem, garage, eller fyldt med din camping udstyr i bilen.

3、Let at Bære: Det er meget nemt at bruge.Når den er i brug, kan det nemt opbevares ved blot at åbne og folde op.Det kan også placeres i bagagerummet i din bil.Sådan et multifunktionelt værktøj vil være en god assistent.

4、Multifunktionel Skål: Denne multifunktionelle skål kan bruges til at suge og afløb skærebrætter.Med denne skål, du og nemt at vaske og afløb frugter og grøntsager.Det foldbare design gør det muligt at blive brugt udendørs, som camping, vandreture, grill, picnic, i et telt, eller når pladsen er begrænset.

5、Produkt Størrelse: Vores sammenklappelige bassiner er tilgængelige i to størrelser.Medium størrelse: top diameter om 31.5 cm/12.4 i, nederste diameter ca 22cm/8.66 i, bredde om 29cm/11.42 i, udfoldede højde ca 11,5 cm/4.53 i, foldet højde ca 4,5 cm/1.77 i; i Stor størrelse: top diameter ca 38cm/14.96 i bund diameter på 25cm/9.84 i, bredde ca 35cm/13.78 i, udfoldede højde ca 15 cm/5.91 i, foldet højde ca 5,5 cm/2.17 i.

Specifikationer:

Materiale: PP, TPR

Farve: Offwhite

Størrelse:

Medium:

Top diameter: ca 31.5 cm/12.4 i

Nederste diameter: ca 22cm/8.66 i

Bredde: om 29cm/11.42 i

Højde: Udfoldet omkring 11,5 cm/4.53 i, foldet omkring 4,5 cm/1.77 i

Large:

Top diameter: ca 38cm/1.96 i

Nederste diameter: ca 25cm/9.84 i

Bredde: ca 35 cm/13.78 i

Højde: Udfoldet ca 15cm/5.91 i, foldet omkring 5,5 cm/2.17 i

Packing Liste:

1 x Sammenklappelig Vaske Op Skål

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er tolerance i produktets størrelse.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os

din ordre nummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: xs antal telefonen tilfælde disney.

Relaterede varer: