Forside > 3Pcs Baby ik Sæt Nyfødte Hagesmække+Middag Plade+Skeen Sæt Vandtæt fødevaregodkendt Silikone Fodring Spyt Håndklæde Børnesygdomme

3Pcs Baby ik Sæt Nyfødte Hagesmække+Middag Plade+Skeen Sæt Vandtæt fødevaregodkendt Silikone Fodring Spyt Håndklæde Børnesygdomme

kr66.86

  • Aldersgruppe: Babyer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale Funktion: Latex Fri, Nitrosamine Gratis, Phthalat Fri, BPA-Fri, PVC-Fri
  • Materiale: andre
  • Mærke: vores værne om
  • Type: Porcelæn

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Dette smukt designede silikone let middag, er blevet omhyggeligt designet og lavet med et barns synspunkt i tankerne.Vi har designet indstillet til at være slidstærk og holdbar, men også let og nem at bruge til et barn.Skålen har en suge-pad under hvilket gør det mere praktiske.Denne middag sæt er velegnet til dit barns første middag, der gennem fravænning processen, men kan også være brugt op, indtil de tidlige år af et barn.Egnet fra 6 måneder og frem.

Vi har nøje udvalgt 5 dejlige farver i vores sortiment, der passer til alle.Vores baby middag sæt er nemme at rengøre og wipable.

Lavet af høj kvalitet silikone-materiale, anti-fouling og anti-fedt, ingen vandabsorption, vandtæt.Vores Middag Sæt er BPA fri.Kan sættes i en opvaskemaskine, efter brug og kan bruges i mikrobølgeovn til at varme mad op derfor en stor storage container.

Middagstallerken og skeen, der er let at lære at spise for baby.

Hagesmække, spænde design, kan du justere størrelsen efter barnets hals.Bred lommer gør det nemt at fange noget mad, mens fodring, uden at spilde.Det bløde materiale, der passer til kroppen for at sikre et behageligt hals.

Bib, Skålen og Skeen Sæt kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Materiale: Silikone

Bib: ca.28x22.5cm/11.02x8.86in

Skål: ca.12x8.5cm/4.72x3.35i

Spoon: ca.14x3.5 cm/5.51x1.38i

Valgfri Farve: Karamel Farve, Grå, Mælk, Te, Farve, O, Rose Red

Størrelse: 1 Sæt

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 x Bib

1 x Skål

1 x Skeen

Tags: xshami scooter.

Relaterede varer: