Forside > Dobbeltklæbende Væggen Kroge Bøjle Stærk Gennemsigtige sugekop Kroge Sucker Væggen Opbevaring HoIder til Badeværelse Køkken Ny

Dobbeltklæbende Væggen Kroge Bøjle Stærk Gennemsigtige sugekop Kroge Sucker Væggen Opbevaring HoIder til Badeværelse Køkken Ny

kr3.75

  • Materiale: PP
  • Nej. af Kroge: 9
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

D oubLe-Sidet Klæbende Væggen Kroge Bøjle Stærk Gennemsigtige sugekop Kroge Sucker Væggen Opbevaring HoIder til Badeværelse Køkken Ny

Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog

Med to stykker af kroge matchet sammen for at hænge det op, nemt og bekvemt, ikke behøver at bekymre dig om, at der ikke er hul til ophængning, og det er op til 15 kg per nytte krog på væggen og loftet.Ingen Boring, Ingen Skruer, Ingen Huller, Ingen Lim.Super vandtæt og oilproof, høj og lav temperatur.modstand.

Gennemsigtig og Usynlig

Elegante gennemsigtige design gør det næsten usynligt, som er ganske velegnet til nice home dekoration.være fremstillet af massivt rustfrit stål og PC byggeri, sikre kvalitet og holdbarhed.Lille og let design, multifunktionelle.

Genbrugelige og Anti-slip

Bare ren og tør overflade, og derefter sætte krogen på den glatte overflade.Nem at rengøre og flytte uden skader på jordens overflade.Det kan genbruges igen og igen, hvis den er tørret med en hårtørrer - meget bedre end sugekop kroge.

En Krog til Multi-Brug

Det er almindeligt anvendt i den badeværelse, udendørs, køkken, dekorationer, herunder stikkontakter, skraldespande, toiletbørster, urtepotter, billeder og meget mere.Ideel til julelys og Jul krans også.

Velegnet Til Forskellige Overflader

Meget anvendt på en lang række overflader, såsom Mursten, Glas, Metal, Træ dør, Planke, Metal, Rustfrit stål, specielt fantastisk til at hænge brusebad eller badekar og tilbehør i et badeværelse eller køkken redskaber og værktøjer på en flise backsplash.

Sådan Installeres

1. Før du installerer den selvklæbende hook, sørg for at overfladen er ren, tør og fri for støv og olie, og tør den første.

2. Riv tilbage af den beskyttende film, og dine fingre ikke røre ved den selvklæbende.

3. Indsæt det på enhver glat overflade og tryk den fast for at fjerne eventuelle bobler.

4. Det anbefales at lade 12 timer før hænge på et element for at sikre, at produktet er fast og fast.

Materiale:Plastik

Farve: transparent farve

Størrelse: 60*60mm

Pakken indeholder

3pcs/sæt dobbeltklæbende Kroge

Tags: krog væggen, fisk på krogen, nivellering sugekop, grifo cocina, utensilio cozinha, krog, mamilos sugekop, panel sugekop, potes cozinha, fladjern sugekop.

Relaterede varer: