Forside > 6Pc Hår Catcher Firkantede Afløb Cover til Brusebad Silikone Hår Prop med sugekop-Nem at Installere, der Passer til Badeværelse

6Pc Hår Catcher Firkantede Afløb Cover til Brusebad Silikone Hår Prop med sugekop-Nem at Installere, der Passer til Badeværelse

kr44.43

  • Anvendelse: BASSINET
  • Størrelse: 3 inch
  • Materiale: Messing
  • Certificering: Ingen
  • Gulvafløb Metode: Tyngdekraften Rødmen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Velkommen til vores butik.Vær forfatter din rigtige adresse og postnummer, så du vil få dine pakker hurtigt.Det ville være lavere, hvis du køber mere.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Bedste Angår!

KLÆBER GODT med sugekop: Den nye stil afløb hår catcher udstyre med sugekop.Stærk sugekop give afløb hår catcher klæber godt til fliser på bruser væg-gulvtæppe.

LET at INSTALLERE og FJERNE: Sæt afløbet hår catcher i den tilsvarende vask eller fliser.Tryk på hjørnerne af de fire sider til at holde dem.Samtidig fjerne, tag blot fat i en klump ud af catcher

EFFEKTIVT FILTER REST LØSNING: Disse hår fangere til brusebad er nemme at rengøre og tørre.Disse afløb fangere er LANGT mere effektive i at fange håret, før de træder ind løbe og indsamle i en stor klump af, hvad det er, de klumper sig sammen op til.

UDBREDT FIRKANTEDE AFLØB COVER : The catcher kan bruges i køkken vasken for at stoppe mad bits gå ned stik hul, eller der anvendes i badekar/brusebad til at fælde hår, gør dit afløb holde glat og ren.Velegnet til bad, tøjvask, badekar, køkken osv.

VARM TIP: det Kræver, at afløbet skal være fladt uden at der rejses forhindringer.Ellers kan det ikke suge.Størrelse: firkantet,5.51x5.51x0.04in, Passer til alle, der er mindre end 4.7x4.7inch outlet af håndvaske, brusere eller badekar afløb.Lavet af fleksibelt gummi, anti-slip, der er kendetegnet ved elasticitet og slibende modstand.Ekstremt holdbart at bruge.For at holde dine afløb fri for rester, hår og snavs kan være let og hurtig at blive fjernet.

Hver enkelt familie har brug for vask afløb,badeværelse, køkken, vaskerum, badekar, vask osv.Stop fra tilstopning, anbefaler vi at bruge TDZJONE hår fange, det virker også som en dekoration, at farve dit hjem.

1.God til brug på glatte flise overflade

Velegnet til afløb dække mindre end 4.7x4.7 inches.Sørg for, at håret catcher er velegnet til dit afløb, før du bruger det.Velegnet til Let Hvælvet Afløb, Fladskærms Afløb, Åbne Afløb.

2.Ikke-Deformerbare

Vores afløb hår catcher er lavet af høj kvalitet silikone, holdbare og modstandsdygtige over for deformation.

3.Nem at rengøre og bruge

Runde hul innovativt design til rengøring nemt, det anbefales, at du regelmæssigt rengør hår og andet snavs på brusebad hår fælde for at stoppe blokering og sikre dræning hastighed.

størrelse:14x14cm

Materiale:TPR

farve:Grå + Hvid

Pakkens Indhold:

3 x Grå Firkantet Afløb Cover

3 x Hvid Firkantet Afløb Cover

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Kære venner,tak fordi du valgte vores produkter

★ Hvis du vil annullere en ordre eller anden grund, er alle refusion vil blive ført tilbage til din konto inden for 7-10 dage gennem Bidsted.dk.

Om Forsendelse

★ Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

★ Hvis du kommer fra Rusland, så lad Venligst dit fulde navn og rigtige telefonnummer.Det er meget vigtigt!!!

Dropship og Distribution

★ Til engros, vi tilbyder rabat, hvis du kontakter os, før du betaling.

★ Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os.

Om feedback

★ Noget feedback fra dig vil være meget værdsat.

★ Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Hvis du er tilfreds med vores produkter, Hvis du er tilfreds med vores produkter, håber inderligt, at du kan give os 5 stjerner.

Tags: xs pro oplader telefonen sag.

Relaterede varer: