Forside > LOL Ahri KDA 2020 Cosplay Paryk

LOL Ahri KDA 2020 Cosplay Paryk

kr198.94

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

LOL Ahri KDA 2020 Cosplay Paryk

Om Produktet:

Størrelse: se vores størrelse diagram chører inden for.og bemærk bemærkes, at skemaet kan have 1-3cm fejl på grund af den målemetode, hvis du ikke ved, hvilken størrelse du skal vælge, kan du kontakte os, vil vi anbefale dig en korrekt størrelse.

Farve: Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de viste billeder på den liste, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

Ved Levering:

1. Lad venligst korrekt telefonnummer og korrekte adresse, når du udfylder din køber oplysninger.

2. Det vil tage flere dage at pakke posten, adresse og få det til postvæsenet, (vi vil så hurtigt som muligt, efter at vi vil udfylde den tracking nummer, kan du finde det i din ordre detaljer.

3. Vores forsendelsesmuligheder kun til reference, vi kan vælge, hurtig forsendelse måde, for din ordre, skal du være opmærksom.

4. Hvis det på grund af køberen eller anden grund, herunder'refuse at kvittere for pakken' eller 'nægte at betale skat "eller" køber land indlæg grund", og så videre, de køber, er nødt til at foretage alle taber.vi er i afgift, hvis den resposnsibility holde varerne har forladt Kina glat, når varerne forlader Kina så køber vil være ansvarlig for alle ansvar.

5. Hvis du har nogen andre anmodning, bedes du kontakte os, vil vi svare dig inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

After-sales Service:

Forsendelse problemer: Hvis du ikke modtager din vare, bedes du kontakte os, vil vi kontakte rederiet til at hjælpe dig med at finde din pakke, hvis pakken er gået tabt, vil vi give dig sende eller tilbagebetaling.

Problemer med kvaliteten: hvis det produkt, du har modtaget, har kvalitet spørgsmål, bedes du kontakte os og sende os varen fotos, efter vi se fotos, hvis der er problemer med kvaliteten, vi vil give dig en delvis tilbagebetaling som kompensation eller, kan du returnere det og få en fuld refusion.(vende tilbage shipping gebyr er betalt af køber.)

Accessries problemer: hvis produktet, du har modtaget har mangler en del, så kontakt os, vi vil sende de manglende dele for dig.

Udveksling: Vi tilbyder vende tilbage for at ændre tjenesten, hvis du ikke kan lide den farve eller størrelse ikke passer, bedes du kontakte os, vil vi give dig vores adresse, kan du sende det tilbage, når vi modtager det, sender vi dig forskellen farve eller størrelse, og giver dig med den nye tracking-nummer, vende tilbage og sende shipping gebyr, der betales af dig.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, hvis du er tilfreds med vores produkt, kan du efterlade en 5-stjernet positiv feedback, hvis du ikke datisfied om, hvad du har modtaget, skal du kontakte os først, vi kan løse dette problem ved at gøre dig tilfreds, tak.

Tags: ahri kda wig, Ahri, chunli cosplay, tohru, ahri paryk, ahri cosplay lol, lol suprise, hus med lol, cosplay ramuda, fox ni hale.

Relaterede varer: