Forside > 2STK Diamant Bil Visir Væv Holder Hængende Læder Rhinestone Krystaller Papir Håndklæde Dække Sagen for Kvinder Tilbehør

2STK Diamant Bil Visir Væv Holder Hængende Læder Rhinestone Krystaller Papir Håndklæde Dække Sagen for Kvinder Tilbehør

kr114.09

  • Navn: Bil tissue box
  • Farve: black
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Placering: Armlæn Type
  • Materiale: andre, PU Læder diamanter

2STK Diamant Bil Visir Væv Holder Hængende Læder Rhinestone Krystaller Papir Håndklæde Dække Sagen for Kvinder Tilbehør

[Bil Væv Indehaveren]Dette bling visir væv indehaveren er lavet af holdbart PU Læder og Krystal Diamant, som gør det til Luksus og Mode.Bilen Væv-Holderen kan sættes fast på Bilens solskærm, på bilens bagsæde eller være låst til døren af bilen, det vil defenitely tilføje mode og sjov til din bil.

[Easy Installation]Størrelsen af denne Bil Visir Box er: 9.05 x 5.12 tommer, som passer til de fleste bil visirer.Den Særlige U-formet klip på bagsiden af væv, kasse, det kunne være godt fast på bilens solskærm, bagsæde eller bil-døren.Det er velegnet til de fleste bil solskærme eller fast på færger, lastbil visir.

[Premium Rinestone]diamond væv indehaveren er lavet af godt valgt, rinestone samt førsteklasses PU Læder, giver det væv, der holder en rig klassisk look.Det er en perfekt indretning til din bil og vil tilføje lidt søde, charmerende og mode.

[Glitrende Væv Indehaveren] Denne bil tissue box er på vej med et større areal af diamant dekoration sammenlignet med den gamle version, plus nøje udvalgte kunstige diamanter, vil det gøre hele tissue box skinnende og glitrende, tilføje en mere afslappet og lys atmosfære i din bil.

[Som Gave. Det er ikke kun en Bil, Væv, kasse, men også kan være en udmærket gave.Det væv, pung indehaveren vil tage den smukke dekoration til de fleste biler, og det kan være en foretrækker gave til dig selv, dine piger og din familie damer.

Farve:sort

Materiale: PU Læder + diamanter

Pakkens Indhold:

2 * Bil Tissue Box

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: xr iphone enduro-sag.

Relaterede varer: