Forside > Trin Drill Bit Boring Praktiske Hul Skære Holdbar 4-32mm HSS4241 Hex Til metalplader Værktøj Høj Hastighed kegleform Titanium

Trin Drill Bit Boring Praktiske Hul Skære Holdbar 4-32mm HSS4241 Hex Til metalplader Værktøj Høj Hastighed kegleform Titanium

kr36.93

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: TOOKIE
  • Certificering: Ingen
  • Type: Core Drill Bit
  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning

Hex Titanium Trin Kegle-Boret Hul Cutter Til Metalplader Værktøj

Specifikation:

farve:guld

materiale:stål

konto type:Drill Bit

størrelse:4-32mm/0.2-1.3

Beskrivelse:

Dette er HSS High Speed Stål Trin-Bore - / Pagode Boret, der er lavet af høj kvalitet HSS stål, og med Titanium coated til at reducere friktion og varme.

Det er meget velegnet til at bruge til at klippe huller i en række forskellige materialer, herunder stål, messing, træ, plast osv.

Funktioner:

1, stige af sin unikke struktur, en smule kan åbne en række forskellige specifikationer af blænde.

2, ikke behøver at bruge center punch, sammenlignet med den almindelige twist bore, er ikke let at være brudt.

3, Afgratning, rejfning, elliptisk hul udvidelsen, twist bor, funktionen af dem var i stand, men det er muligt.

4, anvendelse af værktøjer: boremaskine, bænk bor.Arbejde, mens vandkøling, der effektivt kan forlænge levetiden af boret,

anbefaler boring sats af 250-250 OMDR. / min.

pakke inkluderet:

1 X Hex Titanium Trin Kegle-Boret Hul Cutter

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Tags: yz450f 2005 tuning.

Relaterede varer: