Forside > Bærbare håndholdte kommercielle insekt desinfektion el-7L ulv kolde fogger sprøjte maskine

Bærbare håndholdte kommercielle insekt desinfektion el-7L ulv kolde fogger sprøjte maskine

kr1 195.54

  • Type: Hånd Værktøj, Dele
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Produkt beskrivelse

Produkt navn ULV kolde dug maskine/sprøjte modeller. SH-002FG spænding: 110V til 220V-frekvens: 50/60 Hz nominel effekt: 1200 watt tank kapacitet: 7 liter spray område: 6-8M spray-hastighed: 400-450ml /min tåge diameter 0-50um(justerbar) har certificeret, CE,FCC Part størrelse 430 * 205 * 270 mm-program kan bruges til desinfektion,sterilisation,insekticid,i tillæg til formaldehyd,befugtning, osv. Pakke

Pakning størrelse:475 * 225 * 295mm,1/æske

Bruttovægt:4kgs

Relaterede produkter

Vores services af høj kvalitet, bedste pris, hurtig levering, hurtig og professionel service certifikat

Firma oplysninger

Plast Navigation Industrial Ltd. Ansvarlig for koncernens oversøiske forretninger,virksomheden er i første omgang plast tooling & støbning og børste-indsættelse af fabrikken i 1998.

Da en virksomhed i vækst, fra 2008, er vores gruppe begyndte at udvikle sonic elektriske tandbørster og relaterede produkter til personlig pleje, som vi har al den teknologi og udstyr til fremstilling af dem. Vi byggede R&D-center med professionelle og rige oplevet produkt ingeniører, maskinteknikere, værktøjskonstruktører, elektroniske ingeniører, designere, sourcing ingeniører og projektledere. Vi har udviklet mere end 80 design, struktur og udseende med patenter, især i elektrisk tandbørste felt. Vores produkter er i overensstemmelse med CE, FCC, og CCC osv krav og forskellige certifikater.

Fabrikkerne i vores gruppe dækker et område på 27.000 kvadratmeter, vi har mere end 500 dygtige medarbejdere og 200 automatiske maskiner. I de seneste år, har vi fokus på produkt udvikling, med 30 professionelle R&D team medlemmer, 500 kvadratmeter af forsknings-og udviklingscenter, og 400 kvadratmeter laboratorium. Vi tilbyder alt-i-en pakke service med den første klasses kvalitet management system, og den komplette produktionslinjer fra værktøjet, sprøjtestøbning, udskrivning, støv-gratis sprøjtemaling, støvfri automatisk børste indsættelse, samling, prøvning, KVALITETSKONTROL, pakning, levering, og efter salg.

I de seneste 10 år, vi har arbejdet med nogle store mærker, der tilbyder værdien af OEM-og ODM service, der er baseret på en forpligtelse af tilfredshed i teknologi, der koster, levering og kvalitet. Vi kan også tilbyde disse tjenester til dig. Det er velkommen til at kontakte os når som helst.

FAQ

1. Q: har du ansvar for de prøver?

A: Vi kan tilbyde en gratis prøve til masseproduktion for, eller returnere prøve gebyr til din ordre.

2. Q: Kan du gøre tilpasset logo eller design?

A:Ja,vi giver OEM og ODM service,men vi kunne i henhold til kravene MOQ.

3. Q: Hvordan kan man sikre kvaliteten?

A:1)vores fabrik har arbejdet med den første klasses kvalitet management system,som i samarbejde med Køkkenet Støtte og Sony og andre verdenskendte mærker.

2)vi har en streng kvalitetskontrol system-en produktionslinje af 100% funktion og udseende inspektion samt vores Quality Control Afdeling. Før de forlader fabrikken,bedes de kontrollere omhyggeligt i overensstemmelse med AQL standard for produktet.

3)hertil kommer,at vores produkter giver et års garanti.

4. Q:er jeres betalingsbetingelser er, hvor meget?

答:通常是订购时为50%,出货时为50%,如果订购量很小或协商,则通常为订购100%.

5.问:您的交货时间是几点?

答:样品需要3到7天; 小订单7-15天; 并有20到30天的批量生产订单.

Tags: pistol vand, rygsæk sprøjte, h4 led, fogger sprøjte, batteri sprøjte, ransel sprøjte, mini-sprøjte, desinfektion spray, elektrostatisk sprøjte, fogger.

Relaterede varer: